Nieuws

tilhulp
20 jan

Beglaasde kozijnen met tilhulp

Vandaag zijn wij gestart in de hub in Gendt om HSB-elementen te voorzien van beglaasde kozijnen met inzet van onze eigen tilhulp. Hier monteren wij voor een eerste blok ruim 825 m2. Deze gemonteerde elementen gaan uiteindelijk naar project Olympiade in Amstelveen. Wij voeren deze werkzaamheden uit in opdracht van Alkondor.

Lees meer
22 dec

Prettige Feestdagen!

Knipmeijer Montage wenst u prettige feestdagen! Wij kijken terug op een succesvol jaar met vele mooie projecten. Ook in 2023 staan wij graag voor u klaar.

Lees meer
Tripleglas
09 nov

Appartementen Heerenveen

Work in progress. In opdracht van Emkon uit Emmen monteren wij ruim 430 m2 aluminium kozijnen en voorzien deze van tripleglas. Op deze manier dragen wij bij aan de duurzaamheid van de appartementen. #energiezuinig

Lees meer
Akkrum
21 okt

Hubo & Vlijtige Lies in Akkrum

In Akkrum hebben wij een aantal mooie en bijzondere vliesgevels gemonteerd in twee panden. Hier gaan de Vlijtige Lies en de Hubo zich vestigen. De nieuwbouw panden zijn een echt visitekaartje voor deze bedrijven en voor Akkrum. Bedankt Slump-Fictorie voor deze mooie klus!

Lees meer
Sphinx
14 sep

Nieuw in opdracht: the Sphinx

In opdracht van Schipper Kozijnen gaan we in kwartaal 1, 2023 aan de slag met het monteren van aluminium kozijnen en het beglazen hiervan. Wij starten met ca 1500 m2 in de betonelementen; dit doen we in een hal in Meppel. Aansluitend monteren wij de rest op de bouwplaats in Amsterdam. #theSphinx #amsterdam

Lees meer
Rijssen
27 aug

Kozijnen inbouw HSB-elementen

In een productiehal in Rijssen voorzien wij HSB-wanden van aluminium kozijnen, glas en een vuile kitvoeg. Deze wanden gaan vervolgens in zijn geheel op transport naar het voormalig Defensieterrein in Utrecht. We hebben inmiddels ruim 6500 m2 kozijnen gemonteerd in de HSB-elementen.

Lees meer
gemaal
12 jul

Gemaal in Meppel

Het nieuwe gemaal Leenders in Meppel is een karakteristiek pand dat wij hebben voorzien van aluminium kozijnen. Leuk detail is dat de meeste kozijnen rond zijn. Hiermee is het gemaal een zichtbaar monument geworden. Bedankt opdrachtgever Emkon uit Emmen voor deze mooie klus.

Lees meer
Ijssel
19 jun

Beglaasde elementen Zutphen

Aan de IJssel in Zutphen zijn onze monteurs begonnen met het monteren van ruim 4200 m2 aan beglaasde elementen. Daarnaast monteren wij 475m2 op traditionele wijze. Het gaat om zes appartement blokken. Een mooie en omvangrijke klus is opdracht van Kolf & Molijn.

Lees meer
Franeker
07 mei

Project met kunststof kozijnen

In Franeker voorzien wij twee nieuwe woonblokken van kunststof kozijnen en glas. Een mooi nieuwbouw project voor begeleid wonen. In opdracht van Raamtechniek Zwiers uit Hoogeveen.

Lees meer
steigerwoningen
16 apr

Steigerwoningen Amsterdam

In totaal hebben wij 16 prachtige steigerwoningen in Amsterdam voorzien van aluminium kozijnen en schuifpuien. We wensen de toekomstige bewoners veel woonplezier op deze prachtige plek. #nieuwbouw # kolf&molijn

Lees meer
Pagina 1 of 712345...Laatste »